Followers

Thursday, February 11, 2010

esok taknak g melaka!!..

xbesh nyer..><"
nak lawat kakak aku yang jahat dekat sana..
@_@"
xnak pergi..nanti tak boleh keluar ngn kawan2...yelar CNY baru besh keluar shopping XD..
nak makan kat NOODLE STATION...kempunan!!!kempunan!!kenapa xde orang faham X[!!
alkisah pagi2 tadi akoo kena shuffle baju2 aku masuk dalam beg...

picture 1:

Guitar-checked
picture2:
beg nak isi baju akoo....checked
picture 3:
beg laptop..tak nak tinggal laptop..xkire!!

@_@"
picture 4:
ada ape lak dalam neyh??
 picture 5:
 
surat cinta JPNKedah kasi akoo lar..XD
mcm na ada dalam neyh lagi??

closer look:
audition pemain violin...XD..paler otakkaw..!!tyme nak SPM tahun lepas agy...!!giler.

picture 6:
dengan hormatnya dibuang..

nota kaki:akoo memang tak ske g melaka..nanti kakak akoo suke wat berlagak..eleh baru second year kat sane dah mule nak wat macam bagus..tengoklar..akoo masuk FLYING SCHOOL nanti baru engkaw tahu langit tinggi ke rendah..XD..air asia..pick me pleaseee!!-pedoman sendiri

2 comments:

  1. hehehe..cian dia..

    well...melaka kt area mn tu..?

    ReplyDelete
  2. entahlarr..XD..MMU melaka kat maner eh??XD

    ReplyDelete