Followers

Tuesday, February 16, 2010

dah boleh jadi bapak orang dah...

><"
berpusing2 paler akoo
asyik ayat ni je yang selaloo dengar..
tahu lar akoo dah 18 tahun..
tapik nenekkoo tersayang neyh asyik kate..

dah boleh jadi bapak orang dah ni..-nenek

 ape dosa koo bila dah 18 tahun neyh??
akoo tak REMBAT awek orang!!
akoo tak DATING dengan anak dara tok penghulu..
akoo tak SKODENG anak dara tok penghulu pon..
(e..xnak akoo..)
tapi asyik2 cakap macam ni kan..
akoo pon pening gak ar!!
apa MAKSUDNYER??
TUA sangat ker akoo neh??

sumpah macam Karpal Singh!!!

kadang2 akoo xsuka DRESSING..
pakai suar pendek je duk umah..
panas ar xkan nak pakai jeans masuk tidoq kot!!!
mule ar nenek koo ni cakap dialog yang same..

bapak cool..siap ajar anak main POOL!!XD

kadang2 saudara2 terdekat sampai..
tanya pasal akoo
CAKAP agyyy!!!
><"...

nota kaki: sekarang akoo emo jap..nak PIKIR apa yang diorang maksudkan..
sebab..nak jadi BAPAK orang susah oo..nak kena beli susu anak..
kena kerja cari duit kat family..nak kena buat itu ini..
kena urut2 bahu isteri..(kene ker??O.o??)ah..lantak ar..nak makan..off jap-pedoman sendiri..


p/s:nak jadi romantik macam ne eh?
jadi bapak orang kene romantik sket..
baru leh jadi datok K!!XD

13 comments:

  1. gila tough karpal singh
    hahaha

    ReplyDelete
  2. aik? baru 18 kot. Nape nenek awak kata macam tuh. Naksuruh awak kawin awal ke. hihi

    ReplyDelete
  3. umur 18 sudah berfikir mahu jadi ayah?

    hehe :)
    sediakah kamu?

    ReplyDelete
  4. dah sampai masa kut?
    ekekekekeke

    ReplyDelete
  5. @farhana:entahler..masih mencari konklusi..

    ReplyDelete
  6. @ZAHARATUL:nenek yg ckap kite TER blur a kejap..T.T

    ReplyDelete
  7. nenek suh kawen cpt lot..
    ley jd bapak org..
    hehe

    ReplyDelete
  8. @lionteen:kawen awal nanti xbley ar nak berfoya2..XD

    ReplyDelete