Followers

Thursday, February 11, 2010

blogging buat akoo hilang kecekapan bercakap?

><"
memang tak boleh jadi ni..
akoo dah banyak kali nak cuba bercakap
tapi tak keluar2 gak ayat2 akoo tu..
eish2..
alkisah tadi lepas solat ada orang calling2 akoo..
rindu katanya XD..

(conversation)

akoo:hello?

dia:hii..lme xdgr kabar?

akoo:lme ke?hm..(diam jap)..

dia:yelar..dari lepas SPM kowt xcalling dah..jadi,krul wat pe skang?(alahai manjenyer nada suare..geram3!!)

akoo:err..ngah ckp tlefon lar ni..(habes?)

dia:yelar..eish2..xkerja ker??(pesal semua orang tanye akoo kerje ke tak neyh..)

akoo:oh!krul tolong jager c.c kawan jer..(hmm..xde idea lar nak cakap apa..duk senyap je la kot....)

dia:em..krul busy ker?

akoo:erm..takk a....baru balek dari mesjed..

dia:ow..erm..nanti kite sembang lagi k??

akoo:aww..ok..(ape lagi akoo nak cakap)

tuut..tuuut..tuut..

lepas sampai kat umah,akoo fikir2 balik..akoo ni dlu banyak cakap kalau ada orang calling2..tapi skang..akoo rasa macam bila tepon tu GANGGU giler..XD..pelik a..dalam blog boleh lak akoo karang2 blog yang tak boleh blah!XD..

notakaki:mungkin a sebab blogging la buat akoo tak boleh sembang macam biasa..selalunya..mesti tengah2 cakap tersekat2..hilang idea atau kekurangan idea..kalau akoo nak cakap skang..akoo cuma cakap benda yang penting je..-pedoman sendiri

contoh:

nak makan
nak tido
bye
hye
yap
ok
faham

p/s:dia bukan L..
L dah lama akoo tak contact.
rindu pun ader kowt..XD

p/s/s:kenape hari sukan lari sampai bulan 5 hah??
JPNKedah dah hilang kewarasan ker??!!!
akoo nak jumpa L..xp..(gatai mergrhela!!!)

3 comments:

  1. haha..mya pun da tak tau nak cakap pe bila org col..msg lagila..

    sebab blogging ke?hehe=)

    ReplyDelete
  2. haha.

    penat kan.
    dekat hujung bulan baru sukan padahal budak dah practices awal lagi.

    neway, i have my own shoutbox!

    hehe :))

    ReplyDelete