Followers

Sunday, February 7, 2010

avatar in the movie

assalamualaikum,.
inspirasi buku komik.
apa tu?
inspirasi diriku ker?(tv3..)
bukan.
inspirasi buku komik lar..
kalau kita mint tengok cerita amerika,banyak yang diaorang buat filem2 daripada buku-buku komik..
ada jugak buat daripada game..orang putih panggil adaptation..

aku nak tunjuk sket lar hasil2 orang putih ni..

sample 1:

 
kenal?
ni asal2 dia..

memang orang putih ni nak bagi muka diorang sama..so,sampai sekarang imej wolverine tu lekat kat Hugh Jackman.

sample 2:

 
haha!!suar dalam merah!!

 
 versi asal dier..lagi mantops beb..
sample 3:


 
sample 4:
 
ni daripada game ke movie..
 
tengok dahi dier dah serupa..

sample 5:

elektra::jennifer garner
jeng jeng jeng..

 
yang movie pnyer HOT!!

sample terbaru!!:

...
.....
......
.......
........
.......
......
.....
....
...
..
.
..........
.........
........
......
....
...
..
.
..
.

pelakon brokeback mountain???

haha,kalau macam tu,aku pun leh letak gak XD..mane la thu my favourite actor yang kiut miut ni leh jadi watak dlam game jugak..

 
 agak2 nyer ape la yer??
ni la apa yang aku terfikir...


ps//serious tu adalah ROBERT PATTINSON!!

2 comments: