Followers

Thursday, February 18, 2010

apa nak buat lepas kena marah?

 ><"
semua orang tak suka kena marah..
apatah lagi kena BERLETER...bla3x..
kan?
(sape nak kene marah?meh sini nak MARAH! xD)

so,kalau dah kena marah korang nak buat ape??
xkan nak tarik muke je kot??
so akoo kasi tips nak cover bila kena marah...XD


5#lari masuk tandas..ni kalau kena beleter ngn family pasal bil telefon ke..bil letrik ke..duit ptptn ke..sangkut semester ke..ha lari terus masuk tandas..(nak kasi real bagi bunyi2 oik2 sketXD)


4#lari masuk bilik...ni kalau perempuan boleh aa..mak beleter sebab pe balik lambat ke..ayah berleter kenapa tak study ke..boleh lari masuk dalam bilik pastu kunci...orang ingat g study..tapi hakikatnyer...ZZZZZZ..tidooo..


3#pura2 mendengar dengan teliti...ni susah sikit..sebab sapa2 yang tak tahan telinga mesti panas hati bile dengar..


2#mengaku dengan kesalahan sendiri..ai..ni kira dah give up dah..tak nak kena marah..mengaku je kesilapan tu..{{insaf2}}..


1#pura2 pengsan..ha!ni boleh a!!..tak sempat dia bukak mulut je kite terus pengsan!!..sah dia senyap punyer!!..XD


-akoo buat cmni je xD!!-

*****

alkisah hari ni hari ketiga sesi 10 jam akoo memandu..
XD
seronok gler tak ramai orang..
boleh naik pusing2 atas bukit sorang2..
parking sorang2..XD

dipendekkan citer
mase nak kona(belok) masuk kiri ke kanan ke..
kena downshift(tukar gear rendah)
akoo SELALU silap kat stu..T.T
yg orang duk tepi akoo ni tak habes2 berleter..
("o.o)...
tension lar hari ni..
semua buat silap..
tekan clutch silap..
tak tekan clutch mati enjin pulak!!
tekan brek jauh sangat pun silap..
aduyaii!!!!



nota kaki:gerammm!!tapi memang patut akoo kena marah...banyak kali dah silap..kawan yang mengajar pun leh hilang sabar..apepun..tinggal 2 kali je agy pastu JPJ lah pulak..wish me luck!!-pedoman sendiri..

p/s:padan muke akoo XD..

p/s/s:akoo nak buat contest tapi tak tahu lar nak wat kontest aper..ade idea ke??

10 comments:

  1. loh.. klu aku.. pakcik seblah tu beleter.. aku pandang je die kelip kelip.. mesti die cakap baik2 xde bunyi beleter pon

    haha

    ReplyDelete
  2. @cik wanik:a'ah!!pandang2 kelip2 XD..mesti lagi dia pelik XD

    ReplyDelete
  3. tips ni kalau pensyarah marah boleh tak digunakan jheheheheheheh.. buat2 pengsan tu kaw2 punya best

    ReplyDelete
  4. sy selalu wat tips no 3...pura2 mendengar + wat muka tak bersalah...hehehe...bila org yg marah tu dh penat marah2...dia berhnti la sendiri.. :)

    ReplyDelete
  5. hahahak..
    standard la..
    kena marah...
    hahaha..
    layan aje..
    jnji pass..

    ReplyDelete
  6. tips ko ada aku selalu buat masa budak2 dlu
    hahaha

    ReplyDelete
  7. @moon:pensyarah eh..??xdpek den nak nolong XD

    ReplyDelete
  8. @nabila::XD..yelar tak lame lar..berejam2 gak kot XD

    ReplyDelete
  9. @aus:yup..standard a..tapi leh tahan ker??XD

    ReplyDelete