Followers

Thursday, February 11, 2010

akoo pon nak shapel jugakk..

Melbourne Shuffle,Dance,rave,tony,running man,10


lame dah isu sal shapel2 ni kuar kan..kat malaysia pon dah kecoh orang shapel2,shapel sana shapel sini..

alkisahnya,akoo ada seorang saudara..mierul namanya..duk KL..dia ni suka sangat shapel2..demikian,..mula tahun lepas akoo mula lar belajar sket2 daripada si mirul niyh..XD

sensei,gomenasai..watashiwa..tak boleh nari shapel lagi..gomenasai..!!XD,ni tunjuk ajarku sifu yang akoo ingat agy XD...

picture 1:


baju mesti kene pada gayanyer..

picture 2:
henset kene penuh dengan lagu shapel2
and last skali..

picture 3:
penari kene style.lemak2 berlebihan kene kurangkan..XD

nota kaki:kalau nak shapel2 tak salah disisi undang2..tapi jangan pulak TINGGAL SOLAT..itu yang jadi haram benda nieyh..ok renung2kan..-pedoman sendiri

p/s:hati dah dimiliki..XD

5 comments:

  1. shapel..??
    ad knal dak HR..
    tp..
    x minat sgt..

    ReplyDelete
  2. 1stly, thanx 4 doakan saya slamat sampai! 2ndly, cantik layout blog! suker ...! =) last but not least, xtau nak komen ape psal entry nie coz saya xminat shuffle2 nie ...! =)

    ReplyDelete
  3. http://pejuang-kesenian-extreme.blogspot.com/2009/11/tarian-shuffle-mencipta-fenomena-di.html

    ReplyDelete
  4. hoho


    saya pun selalu terpengaruh ngan adik yang bawak budaya shapel.sampai nak g dapur pun shapel.cepat sikit sampai.haha

    ReplyDelete