Followers

Thursday, February 18, 2010

akoo dan cafe world

akoo nak tayang gak cafe akoo yang tak seberapa cantik macam korang punyer..XD

tak clear??kita zoom out sket..

tarraa.!!bpa bnyk krusi entah...

note:kenapa akoo susun macam tu??sebab nak buat instant serving XD..
(playan cafe akoo sumer kuang hajar main baling2 je)

masalah terkini cafe world..kawan akoo baru start last week dah level 30+..(glitch)
ketegangan akoo..
akoo dah dua tiga bulan main tak naik2 level XD

132!!!tengkiu semua hantar yer???!!!

so akoo start masa bulan november 2009..
first2 akoo punya avatar
 

masuk 3 minggu main tukar sket..tak cun..

nampak skema SANGAT..seminggu akoo tukar lain XD


ok gak..tapi macam apek cine jer..XD..tukar2!!

yang ni shemart..(untuk akoo..korang tak suke punyer pasal)
tahan sampai hari ni...XD..baru tukar lain..

ada macam SUPER JUNIOR??XD

notakaki:akoo baru je main tak sampai setahun..jadi..kalau nak add..jangan malu2 tekan di SINI..-pedoman sendiri

p/s:add akoo gak dlam mafia wars..
lain2 apps akoo tak main...
xde selera XD.!!!


7 comments:

  1. uish! macam bilik darjah ko nye cafeworld

    ReplyDelete
  2. haha.. dah lama benti main game ni.. ramai member still main.. nak main semula x?? hahaha

    ReplyDelete
  3. aku stop main cafe world...x larat nk main bnyk2..

    tpi aku maintain main mafia wars.

    ReplyDelete
  4. aku bkan xnak add ko...aku xmen game :P xde nafsu pun nak men..hoho

    ReplyDelete