Followers

Wednesday, January 20, 2010

Sweetest Smile Contest

::picture 1::

my best friend fathin
rasenyer xde ape nak explain sal gambar ni xD

::picture 2::

friends for ever!!
fathin and syafiqah


smua gambar tak ada pon muka saya
sebab saya laki maa..
atas kerjasama BFF saya,
maka gmbar2 ni dikeluarkan.



...
.
...
.
...
.
...
.
...
.

ps:kalau menang hadiah kena bahagi2 gak..ingt free ker..XD


PENDAPAT SAYA MENGENAI BLOG DELISYA::

saya rasa ok ja,sebab nak loading pun laju gak,cuma kalau banyak-banyakkan lagi promosi je la kot XD,,

1 comment:

  1. hai..
    awak adalah org lelaki pertama join contest ni...

    hurm..x salah nak join...bubuh je pic awak..janji ade senyuman okeh...

    klu nk join update semula ekk...

    tp yg ni akk ambik juga

    ReplyDelete