Followers

Saturday, January 16, 2010

..::mood swing::..

hmm

kenapa ah?
aku tak pernah rasa mcm ni
sebelum ni
aku slalu ja heppy
and suka sngt buat orang heppy
tapi sejak semalam
aku rasa mcm
hati aku ni tengah
berbunyik-bunyik..
macam
ntah,xpernah berlaku..
nak kata aku benci kat seseorang.
not really
cuma keadaan sangat pelik kini..
hurmm..

jadi aku check kat internet.
dan aku jumpa yang situasi ni dipanggil
mood swing??
buaian perasaan??
haha
aku baca2
dia kata benda ni banyak berlaku kat pompuan
masa PMS..
tapi kenapa berlaku kat aku ni?
aku xdak PMS2 tu..
rasa pelik lar skang
jadi macam senang sangat nak terasa
orang maybe baut lawak sikit ngn aku,
aku rasa mcm diorang tgah kutuk aku.
yela
rasa jelik gak bila aku hantaq post sal keta tu
tb2 org ingt aku wat lawak..
got sumtime lar..
bukan aku xnak gtaw hang syafique cuma
aku sendiri rasa sumthing kebelakangan ni..
ada yang tak kena..
so,aku terasa sket ngn apa yang kita sembang dua tiga hari ni..
or what those people call the MOOD SWING..
funny,yeah..
coz guys dont undergoes PMS..

hope u got my message here..
i really cant tell how i feel right now.
but its really PAINFUL..
sorry bro
this is the only way i can tell u..

we cool?


2 comments:

  1. ades arif.. seriously aku pun xtau saipa aku joke ngan hang pasal keta tu.. aku pun tatau kata hg begitu serious and all that.. post hg tu sgt menghiburkan.. smpai aku pun terlupa kata post tu serious.. i mean seriously.. did not mean to hurt ur feelings bro.. sorry.. hope ure okay now.. :) btw.. i hope that u'll get that car! go go rock on

    ReplyDelete
  2. haha
    i undergoes PMS that time.
    cnt find y u find that thing funny lar bro!?XD

    now that is funnyXD

    ReplyDelete