Followers

Tuesday, January 19, 2010

..::MEN vs SEX::..

haaa,,
topic ni aku harap jgn diBANNED oleh nuff ker
oleh BLOGGER ker..XD

sebab ni topik agak hangat jugak lar..
amaran kepada budak2 bawah umor 13,
kalau rasa xnak baca,sila tekan link dibawah::

http://penglipurlara92.blogspot.com/2009/12/blog-20-december-2009.html

kalau nak baca
...
.
...
.
...
proceed....

okeh,mula2 aku nak tulis sal AJL
but bila pikir2 balik tak der idea la..
natnti lar kot..XD

so topik aku sal SEX and MEN..
ada aku terbca satu artikel kat internet
80%of guys thinks about SEX when approaching a girl??
mak aih.
ramai tu..
tapi aku tak terkejut pun sal hal tu
tengok a tiap2 hari ada kes

ROGOL...
..
LIWAT??
..
CABUL/TOUCHING2
..
SAPE YANG BUAT??
laki..
takkan pompuan nak ROGOL pompuan kot???kan?
pasal SEX ni,jangan tanya lar
setiap orang dah TERER dah sal ni..
ha,jgn nak MENGELAK,yang kate dlam hati
eh bukan aku,
ha,yg tu la KEPALA sekali XD

facts:

10>kalau nak tahu BF anda gila SEX ke x,try tengok cara dia pandang mata anda,kalau dia jujur,matanya tak meliar ke BAWAH..jarang ada laki yang boleh tumpu kat anak mata seorang pompuan,,aku pun xbley kot...XD

9>>kalau nak tahu BF anda gila SEX ke x,PAKAT ngn kawan anda(pompuan) yg AGAK CUN dtg skali ngn anda..tengok macam na BF anda REACT,jgn terkejut kalau dia terABAIkan anda XD

8>>kalau nak tahu BF anda gila SEX ke x, check LAPTOP dia ..ni susah sikit,sebab dalam LAPTOP leh srok merata2..

7>>kalau nak tahu BF anda gila SEX ke x, check HANDSET dier,kalau yg ada KAMERA tu...ha,hati2 sket..KEKADANG dia sorok kat file SETTING XD

6>>kalau nak tahu BF anda gila SEX ke x, PAKAT dengan BESTFRIEND BF anda, suruh diorang hangout di hujung minggu tanpa anda di sampingnya,suruh dia bukak TOPIK sal SEX,..XD,tapi ni xleh cayer,sebab BESTFRIEND BF kadang2 kena SUAP gak ngn BF anda XD

5>>kalau nak tahu BF anda gila SEX ke x, try GUNA perkataan-perkataan macam ni::

a)main sabun
b)WINSTON(sebab ada akronim dia,kalu tahu tu,hah,SAH lar..)
c)ringan-ringan
d)kenduri
e)PEPSI (pelik tapi ada maksud sebaliknya..XD)

4>>kalau nak tahu BF anda gila SEX ke x, bawak BF anda ke surau. kalau boleh timing dia solat brp lama,kalau lama sikit,kiranya dia dekat dengan TUHAN,kalau EXPRESS gile,mungkin dia tak sabar2 nak JALAN dengan anda..bahaya ni..

3>>kalau nak tahu BF anda gila SEX ke x, pakat keluar dgn kawaN-kawan perempuan anda BERAMAI-RAMAI...kalau dia duk tak senyap tu,SAH LA...SEBAB LAKI GILER SEX NI SUKA BERSENDIRIAN DENGAN PEREMPUAN..

2>>kalau nak tahu BF anda gila SEX ke x, senang2 tanye a BF anda pernah melakukan o**** ke.sebab LAKI GILA SEX NI TAK SENANG DUDUK NAFSU DIA..

1>>kalau nak tahu BF anda gila SEX ke x, ni paling best dan senang,...kalau korang selalu JALAN-JALAN kat MALL,bawak BF anda ke bahagian PAKAIAN DALAM PEREMPUAN...ni kejam oo..kalau BF anda mcm tak senang duduk tu,SAH LAR...kirenyer dia dah TAK TAHAN DENGAN TEMPAT TU...kalau dia wat rileks tu,kirenyer dia DAH BIASA...XD

aku mintak maaf lar sebab terpaksa nak EXPOSE RAHSIA pasal LAKI AND SEX ni..
sebab DUNIA makin MAJU..
ORANG TAK SEPATUTNYA MALU PASAL ISU SEX NI..
dah jadi GENERAL KNOWLEDGE dah.
kalau orang tak tahu pasal ni,
manela tahu kan BF diorang GILER SEX
maybe satu hari korang KENA baru tahu..
so take safety precaution of this..

apa yang penting,
kalau nak tahu PERIBADI seorang tu,
tengok macam na dia layan ORANG TUA dia,
tengok macam na dia layan PERANGAI BURUK anda,
ttapi,
paling penting,
tengok macam na TANGGUNGJAWAB dia dengan TUHAN..
INSYAALLAH,
kalau hubungn dengan TUHAN tu erat,
BENDA-BENDA ni boleh di ellakkan..

okeh,
...
.
...
.
...
.
renung-renungkan dan selamat beramal..XD

2 comments:

  1. Well all I could say is, if guys weren't perverted, that I feel that guy is abnormal already. All those 10 things shows that the guy is truly a guy. If it isn't that means he isn't a guy anymore.

    Regards from cr3ap
    http://cr3ap85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. truely TRUE..

    these are also precaution for GURLS expecially,maybe they CAUGHT UP with someguy that is A MANIACA..so,they would better watch out..

    ps:thx for coming XD

    ReplyDelete