Followers

Thursday, January 14, 2010

D`BOMB PHOTO CONTEST!!


Seperti yang dijanjikan my own contest telah pun tibaa.. hehe

ni my first contest.. so.. aien nak wat sesimple mungkin hehehe simple ke?? Hehe

D`BOMB PHOTO CONTEST! Yeah tu la title contest aien.. hehe

Simple je contest ni.. aien juz nak satu photo kowang yang buat aien tersenyum n say WOW!!..

Tak kesah la photo apa-apa style dari segi baju kowang ke, style kowang ke, kowang melaram cam ne pun, dengan pe pun n apa-apa je mengikut kreativiti kowang.. asal kan photo kowang sowang je.. n jangan berbogel dah..huhu

Syaratsyarat nye:

  • Kowang mesti ada blog.. tak kire la hosting sendri or pe2.. n pastikan anda rakyat Malaysia yang duduk di malaysia.. hehe * adiah kowang safety ckit n cepat sampai..lagi pun mahal bayar duit pos.. hehehe

  • Amek link I n add kat dashboard kowang.. *ni untuk kowang senang tengok update contest ni t.. lepas contest I ni abez,nak buang link i pun xpe..i phm..

  • Sila copy banner kat atas tu dulu, letak kat bahgian mana2 dalam blog kowang.. yang mudah i tengok..npasang kan link blog I ni ok..*dah abez contest, kowang nak buang banner tu pun xpe.. =) i phm

  • Buat satu posting sticky mode untuk contest ni..kat situ letak photo D`bomb kowang n penuh kan ayat ni..

SAYA RASA PHOTO SAYA PATUT MENANG KERANA…………………………..

(wat la bpe words pun, asal kan 3 baris penuh dengan ayat untuk photo kowang tu..)

  • Lagi 1, bagi tahu I kowang dapat tahu contest ni dari sape n link kan blog dowang..
SAYA TAHU CONTEST NI DARI... * ni sebab, aien nak setiap owang yang join contest aien adalah promoter contest aien.. de hadiah misteri untuk kowang yang tergoda n menjoin contest ni dari blog kowang.. hehe
  • email kan link blog entry contest ni kat pinkshoes_yura@yahoo.com.. *utk mengelakkan terlpas pandang.. tq

  • Dah siap semua,sila tinggal kan link kowang kat cni ok.. tq!..

Tarikh tamat : belom ditetapkan.. maybe amek masa 2 or sebulan lebih.. terpulang pada penyertaan..

Hadiah??? Hadiah mengikut jantina..i cari 3 owg pemenang untuk D`BOMB PHOTO CONTEST.

N sowang hadiah misteri untuk promoter contest ni.

Juri : I sendiri.. tapi terpulang pada penyertaan gak.. kalu ramai, I kan cari juri tambahan.

Ingat!!

I juz nak satu photo kowang yang buat aien tersenyum n say WOW!!!!

Lengkap tak aien bagi tahu sume tu??? Kalu de apa2 pertanyaan sila tinggal kan soklan kat bahgiaBlockquoten komen ataupun mail terus ke pinkshoes_yura@yahoo.com.. No tel??? hmmm.. xperlukot.. hehe

Hadiah and apa-apa berkaitan dengan contest ni, akan diupdate!!! =)

contoh!!

D`BOMB PHOTO CONTEST

SAYA RASA PHOTO SAYA PATUT MENANG KERANA photo saya ni adalah paling cute and smart coz saya pakai baju koprat kelas and shawl yang baru dibeli. Mata saya juga nampak bundar dalam photo ni coz kalau tengok real, mata saya adalah sederhana kecik n sepet coz saya anak mix india n melayu n cina..tq

SAYA TAHU CONTEST NI DARI Aien`s corner..

jelas tak semua??? cm ni la contohnye!!.. =)yok ramai2 join dis contest!!! hehe



in conjunction with

http://itstimefortalk.blogspot.com/2009/12/dbomb-photo-contest.html

No comments:

Post a Comment