Followers

Sunday, December 20, 2009

Blog:20 december 2009 (AVATAR)


Topic:Shuffle dance compettition 2009..(year end)


Landmark Central..
kalau dtg Kulim,
kalau cakap ngn orang Kulim,
LANDMARK CENTRAL??
semua orang tahu..
yelar, boleh kata the first MegaShopping Complex yang dibina dkat sini..
ni pesal aku promote sal natang ni?

ok2..
hari ni 20 dec 2009,
hari yang cukup best kalau kita g kuar tengok wayang!!
best2
Avatar the movie mmg EPIC!!
aku minat giler natang tu..
die mcm main game..
kita masuk dunia game kejap..
kejap kuar..
kejap masuk..
kejap mati terus..hihi

best lar..
rugi kalau tak tengok..
ok..
dekat luar panggung lak ada shuffle competition..
yep2 first time kowt diadakan secara RASMI dekat Giant..
sblum ni xpnah dgr ada comp pon kat Kulim..
dancer ramai lar..
terhenjut sana..
terhenjut sini..
kadang2 kalau dance sorang2..
mcm mental lar..
tapi kalau ramai2..
baru gempax!!

kejap je aku tengok..
sebab aku nak main Initial D!!rindu siotzzz...~~
biasalah,hujung2 cuti ni ramai la ulak kat Mall tu..
naik meluat aku tengok budak2 bawah umur main Initial D tu..
bukan hape..
nak main boleh tapi kasik la aku main dulu..!!
ni tak..
habes main duk bersantai lak kat situ..
frust gler beb..
dah habes tu blah ar!!
aduyai takkan tu pun nak hajo..?

okeh2..
bukan nak kata aku ni pro ke ape..
cuma respek la sama orang lain nak main arcade tu..
ni,ada plak kapel duk sebelah aku neh..
tak silap aku si boy ajar gurl main Initial D..
ntahla..aku tak sure..sebab aku tak heran pun sal diorang..
cuma..
main diam2 dah a..
ni macam nak romen apehal..
adui2..
sorry lar aku gne ayat tak gramatis sket hari ni..
bukan apa..
sabaq dah lama dah..
nak tulis ni laju je tekan keyboard..

sbnarnya,
niat aku sebenaq nak pi Mall tu nak cari VACANCY..
ye la kan baru habes SPM..
boring lah duk umah..
ayik gomol ngn Pc ni ja..
so aku nak cari adventure sket la dalam hidup ni..
aku tau..entry aku kali ni bukan ramai nak baca pon..
tapi xkisahla..
aku nak tny apa PERSEDIAAN NAK CARI KERJA PART TIME??
apa aku nak bawak?apa aku nak pakai??
kasi lar hint sket eh..

oklah..
tu ja kowt..
nantikorang boring lak aku bebel bnyk ngt..
lagipun..ada ke orang nak baca entry ni..
oklah adios..

(post comment lar kalu berani..~~)

4 comments: