Followers

Monday, September 7, 2009

About L : 7 September 2009


Blog: About L -update-
Salam..
hari ni gua manyak hepy
hari ini gua manyak senang haty..
hari ini gua manyak mkn ubat nyamuk?~
lalala
tak tahular knp hari ni senang banget haty gue..
~~
maybe sebab aku ader HANGOUT dgn L!!
=]

aku harap korang da baca la post aku
ABOUT L (13/7/09)
kalu xbaca lagy..

BACALA!
memang da lama tak HANGOUT dgn L n kwn2 dia..
mmg aku dah tak reti bersembang mcm diorang la..
aku bnyak senyap je hari ni..
yelar..
takut2 nanti ckap bnyk org boring lak kan..
wat lawak orang tak paham kan..
so aku senyap dlu..!~~

L...
well..aku rase xde gunenye aku suke kat die..
maybe bcoz she have sumone else..
=]
and i supposed not to feel bad about that ANYMORE!!
well..life must goes on right?
so,i choose to u know..
BE FRIENDS..
bcoz FRIENDS ARE FOREVER..
thats why..
em..
tak tahular..

Align Centerbtw ..
aku nak kasik moral of the story kat korang,.

1)jgn mencintai orang yang tak tentu hala: cinta itu buta..maka bimbing ia..
2)jgn mencintai orang sepenuh jiwa..: cinta yang abadi hanya untuk Allah Taala..
3)jgn menilai orang daripada rupa parasnya..: lu pikirla sendiri!!~~

4 comments: