Followers

Wednesday, February 24, 2010

sekadar cinta picisan

notakaki:akoo tak pandai edit2 gambar photoshop,...akoo tak pandai mengarang puisi..apakan lagi nak kejar awek TUDM..tapi harapan akoo dengan lovestory akoo ni leh kasi pengajaran kat korang supaya jadi lebih baik daripada sebelum ni..-pedoman sendiri


Blog: 13 July 2009

L
biar aku crita sket pasal dia nieyh..dan apa yang da jadik kat aku
ok..
PERINGATAN

tampar

jika si L ni ada baca blog ni..
or mana2 kawan dia yang baca blog ni
aku nak bagi tau yang aku msih nak kenal2 ngn dia..
walaupun bukan spt na yang aku nak dia jadi..
tapi..
as friends aku tak kesah sangat..

ya Pictures, Images and Photos

akoo kenal dgn dia ni dah 2 tahun xsilap akoo,
detik2 pjumpaan akoo jmpa masa persiapan DAN penutupan Hari Anugerah Cemerlang 2007.!!
masa tu akoo, ali dan SUREN..baru habis makan kat nasi ayam De Suri
.......
tak silap akoo masa tu kami balik ke sekolah untuk tinjau2 keadaan kat sana.
kebetulannya,cikgu nampak kitaorang then mintak tolong kitaorang kmas2 dewan
...... 
arriiiffff........

nak dijadikan cerita,
masa tula aku first2 jumpa ngn budak L ni..
masa tu aku just kenal2 dia dan seriously
aku kat dia..xda apa2 perasaan
=]
coz masa tu pun aku dah kapel ngn org lain(uhuk2)
ok..
lama2 kelamaan..aku ngn dia slalu jumpa..
sembang2...then aku mintak la number dia..
dipendekkan crita aku pun berkenan la dgn dia ni...
tapi..
masa tu aku dgr cta yg dia ni kpel ngn org skolah lain..
haha..

kontrol..jangan tak kontrol..


sebab aku kapel a aku leh btahan agy..
tapi lepas seminggu lepas dgr cter tu..aku dgr yg ex-gf aku tu dah kapel lain..
aku pun...
tny la..ko ni nak main2 ke nak serius ni?
last2 dia ni..mintax break..
bak kata pepatah
bgai org mngantok disorongkan bantai..!!wokk..
 
jackpott!!!ghahahahaha!!!...


okey..
mulala aku berkenal2an dgn L dgn lebih mendalam..
sampai kawan2 aku semua dah syak mcm2 aku dgn si L ni..
padahal aku ngn L xda apa pun lagy..

hampa tau tak si arifff tuuuuuu.....cot cet cot cet..


setahun kami berkenalan.....
aku beranikan diri ikut dia,kwn2 dia dan sedara dia pi Library Kulim.
kami dah selalu makn2 sekali..
pernah sekali kami..
main ujan sekali,
itula...inila..
at last bila tggal aku n dia..by our own..
aku cakap mcm ni kat dia..


erm...she love me..she love me not..errrr

~L..kita dah lama kenal kan?~
~kita dah buat mcm2 sama2~
~bila mula2 kita kenai..~
~abg x pnah rasa perasaan ni sampai sekarang~
~kalau abg cakap sumthing ni...tlg jgn marah ya~

a long silence fell in the Library..well..nervus siot nak cakap benda ni....


~L,abg suka lah kat kamu..~


malu nyer akoo!!!!!ghahahahahah

bukan nak kata kecut ke aper..just
masa tu tiba2 kaki aku ketar2..tgan sejuk..pastu aku blah a pi tandas jap..
pi basuh muka..
bila aku balik mai..
dia ada lagy..tapi mak aku dah sampai so aku terpaksa chow..
hence..seminggu lebih kami x contact...

sedey laahh!!!!...knp xkontact!!


untill the day aku dgr birthday dia..
then..aku pun bli la hadiah kat dia..
special..
really special..
siap kad yang aku buat..(walaupon huduh beno)
aku selit2kan nota kat situ..

~menanti sebuah jawapan~

  .....

pastu2
aku tak dgr khabar dia dah selama 3 ke 4 bulan..
bila jumpa2,aku nampak mcm dia nak lari je pada aku..
yela..maybe aku ni gemokkk
x hensem sngat..
=]
tapi at least just say it..

emo skater Pictures, Images and Photos
kenapaaaaaa!!~~kena pi SLim World ni!ghahahahahaha

untill satu hari aku dgr dr adik angkat aku yang si L ni..
dah kapel lain..siap naik2 moto bila balik sekolah..
frust guling2 hindustan lar akoo...


hum ko hamise churalooo!~

aper2 pon..skang aku tahu yang dia heppy,aku pun heppy..

owh L.....akoo masih menantimu XD..

kesimpulannya..
cinta sekolah ni xderla penting sngat..
jgn la terjerumus terlalu dlam dgn pecintaan di bngku skola..
kang nnti result korg gak yg mrana...!!!
renung2kan dan selamat beramal!!!!

p/s:maaf sebab ni post yang lama.
baru pandai tukar2 kaler dan font size..
janjii korang dapat ar sket2 daripada pengalaman akoo neh.
 
p/s/s:terima kasih daun keladi,
esok lusa jumpa lagi..

5 comments:

  1. citer ko macam lebih kurang macam citer aku lak..hehe takpe..biasala tu..asam garam idup..=)

    ReplyDelete
  2. tp, cinta masa sekolah best je bila dikenangkan balik.. kenangan berhanrga tu.. btw, gd luck...

    ReplyDelete
  3. one words....
    'how sweet'
    sgt beruntg si L tuuu.:)
    hehehehe

    ReplyDelete